Amanae

Rug massage

Amanae

In ons lichaam zit heel ons onderbewuste opgeslagen. Amanae is een vorm van lichaamswerk waarbij wat zich vastgezet heeft in je lichaam terug losgemaakt kan worden door een combinatie van ademhaling en druktechnieken op het lichaam. 

Dit kan energie zijn die vrijkomt, maar ook oude herinneringen of weggestopte emoties, zowel vreugde als verdriet, zowel pijn als kracht.

Amanae kennismakingssessie - hartopening (ong. 30min): 30 euro

Amanae basissessie - hart & rug (ong. 50min):   50 euro

Amanae volledige sessie - intuïtief (ong. 70min): 70 euro

Hoe ziet een sessie eruit?

Je neemt plaats op de behandeltafel onder een laken of deken. Ik werk bij voorkeur rechtstreeks op het lichaam. Terwijl ik specifieke punten activeer door middel van druk of beweging, nodig ik je uit om met je adem en je aandacht volledig bij de sensatie op die plek aanwezig te zijn. De combinatie van adem, aandacht en activering van specifieke punten brengt vastgezette energie terug in beweging. Het effect kan gaan van een gevoel van meditatieve rust, over het aanraken van een weggestopte herinnering (celgeheugen van het lichaam), tot het ontladen van een emotie (voltooien van een onafgewerkte cyclus).

De sessie wordt afgesloten met een integrerende handeling om je lichaam in een staat van rust en openheid het effect van het werk in zich te laten opnemen.

" Voor wie een diepe duik wil nemen in de wijsheid van het lichaam

en wil luisteren naar wat het je te vertellen heeft"