top of page

Individuele sessies

Pure ontspanning?

Een laagje dieper graven?

Volledige overgave?

Kies wat jij nu nodig hebt.

Of laten we een combinatietraject samenstellen om je van-binnen-uit te laten stralen! 

Zweedse massage

Massage

Even een zalig momentje me-time, heerlijk wegzakken en alle spanningen en zorgen laten wegvloeien. Wie heeft daar niet af en toe eens behoefte aan?

Diepe relaxatie gegarandeerd!

Stenen van Betekenis

Coaching

Als ontwikkelingsgericht coach begeleid ik je aan de hand van vragen en technieken om je bewust te worden waar je wil voor gaan, waar je de motivatie daarvoor kan vinden, hoe je kan loslaten wat je tegenhoudt, en wat je dient te ontwikkelen om je doel te bereiken.

Rug massage

Amanae

In ons lichaam zit heel ons onderbewuste opgeslagen. Amanae is een vorm van lichaamswerk waarbij wat zich vastgezet heeft in je lichaam terug losgemaakt kan worden door een combinatie van ademhaling en druktechnieken op het lichaam. 

Dit kan energie zijn die vrijkomt, maar ook oude herinneringen of weggestopte emoties, zowel vreugde als verdriet, zowel pijn als kracht.

singing-bowls-185789_640_edited.jpg

Soundhealing 

Het hele universum is een web van trillingen, van frequenties. Ook de mens zelf. Bij sound healing worden deze frequenties, in de vorm van klank, gebruikt om via resonantie harmonie te creëren in het fysieke, emotionele en energetische lichaam.

IMG_20210315_104740_edited.jpg

Self-explorer

Introductieweekend.

Een reis in jezelf.

IMG_20210413_173038_edited.jpg

Diving Deeper

Verdiepingsweekend.

Wat heb je los te laten?

IMG_20210413_134243_edited.jpg

Rise & Shine

Bekrachtigingsweekend.

Show up and celebrate!

bottom of page